Even onszelf voorstellen en vertellen welk verhaal er achter SMAK schuilt.

Wij zijn Annelien en Martijn, gelukkig getrouwd sinds 2021 en wonen in Meer (Hoogstraten). Beiden hebben we ook nog een fulltime job naast deze misschien wel een beetje uit de hand gelopen hobby. We houden ervan om vrienden en familie te verwennen en verrassen. Dit geeft ons veel energie en dat is dan ook de voornaamste reden waarom we met SMAK zijn gestart.

SMAK betekent in het Noors en Zweeds proeven. En dat is ook wat we jullie willen laten beleven met de pure smaken uit onze eigen tuin. We hebben alletwee het plezier van het moestuinieren meegekregen van onze ouders. Daarnaast verwijst SMAK ook nog naar het geluid van smakken als je iets heerlijk vindt. Annelien heeft de liefde voor het koken van haar grootmoeder. Door de combinatie van graag moestuinieren en koken is het verhaal van SMAK ontstaan.

Heb je iets te vieren, wil je iemand verrassen of wil je gewoon zelf genieten? Dan kan je bij ons terecht voor een heerlijk lokaal ontbijtpakket, ons SMAK-pak, of een origineel artisanaal cadeaupakket, onze SMAK-ker.

Wij bouwen nog volop verder aan ons SMAK-verhaal en hebben nog veel inspiratie voor nieuwe concepten. Maar dat is voorlopig nog even toekomstmuziek.